Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2011. július 5., kedd

Itt vagyok már...

Eltűntem egy kis időre, bocs... Gyönyörűséges családi programjaink voltak! Először is ritka vendégeink: a lányom és a párja. Bizony, sajnos csak évente egyszer látogatnak haza Montreálból. Ilyen messzire sodorta őt a sors. A keresztfiam ballagása, és a húgom anyósáék aranylakodalma fényezte az elmúlt heteket.
 Közben kaptam egy díjat M@rtitól.

 Kedves M@rti! Nagyon köszönöm neked, igyekszem rászolgálni erre a díjra a továbbiakban is!
A díj átvétele a következő szabályokkal jár:

1. Köszönd meg akitől kaptad.
2. Tedd ki a logót a blogra.
3. Linkeld be akitől kaptad.
4. Add tovább további hét blogosnak.
5. Linkeld be őket.
6. Hagyj náluk megjegyzést, értesítsd őket.
7. Árulj el magadról hét dolgot.

Én a következő bloggereknek ajánlanám a díjat
1. Először-is Böbőcének, hátha felbátorodik, és elkezdi végre írni a tortás blogját :-) ! (Tortás bloggertől kaptam, tortásnak adom tovább.) Emellett csodás fotói, kézimunkái miatt. No és családanyai minőségében is igen kreatív hozzáállással szervezi az életét, amiről szintén blogot ír!
2. Őszinte tisztelettel ajánlom Limarának, bár biztosan tele a padlás az ilyen díjakkal, de én nagyon hálás vagyok neki, amiért kezdő szárnycsapásaimat próbálgatva (akkor még) ismeretlenül biztatott, tanácsot adott. Azóta már személyesen ismerjük egymást, és néhány találkozás után világossá vált számomra, hogy nem csak kreatív blogger, hanem EMBER is! Így csupa nagy betűvel!
3. Jutka munkái is nagyon tetszenek nekem, és azt szeretem a blogjában, hogy sugárzik belőle az alkotás öröme!
4.  Nagyon szeretem Móni babáit, a blog neve pedig egyszerűen zseniális!
5. Évi blogja nem a szokásos értelemben kreatív. Ő az életét szervezi kreatívan, süt-főz, bevásárol, gyereket nevel - és ahogy ezt leírja, azzal elvarázsol. Megosztja velünk örömét, bánatát, élményeit, bosszúságait, sikereit, kudarcait. Köszi Évi!
6. Szívesen bekukkantok néha A vidéki otthon-ba is. Ott aztán lehet nézelődni napestig! Sok ötlet innen- onnan... Móni szeretném, ha elfogadnád ezt a díjat!
7. Néha szeretem azt hinni magamról, hogy kreatív vagyok, és hogy tudok gyöngyöt fűzni... Nos, Szilu oldalán böngészve csak nyitogatom szemem-szám! Ennyi gyönyörűséget apróbb nagyobb gyöngyszemekből!!! Mestermunkák!
Most jön a neheze. Mit áruljak el magamról, amit még nem mondtam el?
Hiába töröm a fejecském, csak azt tudnám cifrázni, amit már elmondtam... Aki még nem olvasta akár 10+1 dolgot is olvashat rólam ITT

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm, Katyi! Megtisztelő, hogy rám is gondoltál:)) Köszi:)) "A vidéki otthon"

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm, megtiszteltetés tőled a díj, a kedves szavaidtól igazán meghatódtam! :)

    VálaszTörlés