Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2014. április 13., vasárnap

Még egy pár tojás

Lassan mindenkinek van tojása, aki az idén tőlem szeretett volna. Persze maradt még, hiszen legalább 4-szer annyit kínálok, mint amennyi a várható vásárlás. Ma számomra befejeződött az idei tojás-szezon. A szegedi Bödön piacon voltunk. Nagyon kellemes nap volt. Sok érdeklődőnek mondhattam el, jópár trükköt a tojásírásról. 


Megígértem, hogy régi bejegyzéseimből belinkelek néhányat, ami segítségül szolgálhat azoknak, akik maguk készítik el a hímeseket.

Remélem ha végigböngészted, rájössz: nem ördöngösség! Fogj hozzá, és meglátod még sokkal egyszerűbb, mint gondoltad! Az alkotás varázsa pedig valóban csodás érzés! 

Én pedig nagyon örülnék, hogy ha beszámolnál a végeredményről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése