Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2014. július 8., kedd

Vigyázz mit kívánsz, mert még majd teljesül!!!

Bizony, most ez a helyzet állt elő! Lehetőséget kaptunk a városi testülettől, hogy a helyi kézművesek saját portékájukat árulhassák. A csodás, és egyre népszerűbb Hagymatikumtól pár méterre üresen állt a régi tűzoltó garázs. Itt állították fel a fesztiválokra rendszeresített faházakat. A makói és környékbeli kézművesek itt kínálhatják termékeiket, sőt mesterség bemutatóval csábítják (csábítjuk) a látogatókat, vásárlókat... Íme, a Makói Portékatár Souvenir Shop!


Miért írtam a címben, hogy vigyázni kell, mit kívánunk??? Azt álmodtuk, hogy most itt a termékek olyan népszerűek lesznek, hogy nem győzzük majd alkotni az utánpótlást! Nagy örömünkre így lett! 
Persze most nem a hímes tojásokat tolom... (Bár Karácsonykor is adtam el már belőle...)
Strucctojásból készítettem medálokat, fülbevalókat gyűrűket. Nagy örömömre tetszik az idelátogató hazai és külföldi turistáknak!
A gyöngyeimet pedig nem győzöm pótolni, hogy életképes kollekció legyen a faház előtti asztalon! 


Dicsekszem??? Lehet! Nagyon boldog vagyok, hogy tetszenek az alkotásaim, és örömmel ülök a fotelben gyöngyöt fűzve azzal a tudattal, hogy mennyi vasalni valóm, takarítani valóm lenne... Nem baj, majd meglesz az is! A konkrét megrendeléseket teljesítem, és kész!!! 
A legfontosabbakat persze kiszakítom... A barack-, meggy-, feketeribizli-lekvár befőzése nem várhat!


Kell ennél több??? Aludni pedig a legnagyobb időpocsékolás!!! Nem???
HA HA HA!

2 megjegyzés:

 1. Csodaszép alkotások, gratulálok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!
   Gyere, látogass el a Makói Portékatárba, ott sokkal jobban szemügyre veheted a portékáinkat. A készlet pedig napról napra változik, bővül!

   Törlés