Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2014. július 25., péntek

Karkötőim ...

Nem tudom mi az, amit eddig nem így csináltam... Eddig is voltam már itt-ott a gyöngyeimmel, de ilyen sikerüket még nem tapasztaltam! Egyik este találtam egy hullámos karkötő mintát, amit már régóta őrizgetek. Éjjel el is készült. Még azon frissiben le is fotóztam - még szerencse, mert másnap jött egy ismerős, és beleszeretett!

 Nos, fűztem másik hullámosat, és egy "szokványosat". Bevittem a Portékatárba - azon nyomban el is vitte egy kedves Svédországban élő házaspár. Megint fűztem, de elfogyott a csőkapcsom (ki gondolta, hogy ezt is nagy tételben kell vásárolnom...), így egy keskenyet is fűztem. Ezen jól mutat a pici kapocs is! Ma délután már ezek is megvásárolhatóak a Makói Portékatárban!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése