Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2012. december 4., kedd

Angyalok érkeznek!



Advent idején már nem csak mi kézművesek, de mindenki a karácsonyvárással van átitatva! Nekem is minden gondolatom az ünnepvárás körül forog! Eszembe jutott, hogy a tavalyi rendhagyó Karácsonyunkra készítettem egy egyszerű, de nagyszerű szalvéta dekort. Olyan sok gyönyörű karácsonyi szalvéta kapható, hogy igazán kár lenne akár hajtogatni, akár összesodorni egy szalvétagyűrűbe. Gyengém a szép papír, így ha megragadja valami a fantáziámat, megveszem. Majd eljön az Ő ideje, mikor PONT azt kell elővenni a fiókból! Ezek ihlették (no meg az időhiány) ezt az angyalkás dekorációt.
 Mutatom a szabásrajzot is, hogy te is elkészíthesd, ha tetszik! Kiváló alkalom, hogy a gyerekekkel együtt kreatívkodhassunk! A kisebb gyerek körberajzolgathatja a sablont, a nagyobb körbevághatja, a még nagyobb megkarcolja a hajtáséleket, a legnagyobb (apa) sniccerrel a belsejét vághatja...
Hasonlóképpen érkezett el az ideje egy 3-4 évvel ezelőtt vásárolt organza szalagnak. A Kreatív Mánia fb. oldalán találtam a linket, el is készítettem. Most ők a kedvenceim:


4 megjegyzés:

  1. gyönyörűek, mint mindig! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett az angyalkás dekorációd Katyi!
    A gyöngyös (vagy gömbös?)is nagyon tetszik! Szép Karácsonyod lesz. Kívánok neked sok szép ajándékot a fa alá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Sándor! Egyelőre még dolgozom ezerrel, de eljön majd a békés szép Karácsony is!

      Törlés