Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2011. október 3., hétfő

Még egy kísérlet


Ezt másnap éjjel fűztem, csak a „láncot” nem volt időm-energiám felfűzni. A fotózás is „olyan rengeteg idő”! Az agyam, és az energiáim már megint előrébb hajtanak – de erről később! Tudom, hogy nem kellene ide-oda kapkodnom, de ilyen vagyok … lassan magam is beletörődök, hogy talán még én sem vagyok tökéletes :-P
Ezt a háromszöget már duplán fűztem, ahogy azt javasolják a „nagyok”, de még mindig az olcsó gyöngyből készült… nem elég sarkos még ez sem. Lehet, hogy nem is bánom?! Én magam sem vagyok sarkos! Ja, és magamtól találtam ki hogyan legyen lyukas, és nem két külön háromszöget fűztem, hanem a hátlapot is az előlap közepétől kezdtem el fűzni. Nagyon élveztem!
Ez ajándék lesz! Remélem, nem látja az "áldozat" ! (Szinte biztos vagyok benne...)

3 megjegyzés:

  1. HŰŰŰ DE KLASSZ !lEHETNÉK ÉN AZ ÁLDOZAT? :-)

    VálaszTörlés
  2. ...lemaradt egy "L" betű-de a kérdés továbbra is aktuális...

    VálaszTörlés
  3. Hehehe! Na, ezt még majd megdumáljuk! "ehetőt" nem tudok fűzni, azért Tűzpadkánál jelentkezz! De ha szeretnél, LEHETSZ egyszer az áldozatom!

    VálaszTörlés