Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2017. január 17., kedd

Báli szezon

Vízkereszt elmúltával elérkezett a farsang időszaka, a báli szezon! Ilyenkor a hölgyek minden korcsoportja igyekszik sokkal szebb lenni, mint a hétköznapokon. Legyen ez egy iskolai farsang, szalagavató bál, vagy elegáns bál. Ehhez nem csak a báli ruha, de egy különleges ékszer is hozzátartozik
Nagyon sok elmentett ötlet van, amit meg szeretnék valósítani. Itt a ragyogó alkalom - elkezdtem megfűzni azokat az ékszereket, amik nekem nagyon tetszenek. Bízom benne, hogy sokak ízlésével találkozik!

Egy szikrázó kék-ezüst szett kaucsuk alapon.
Fiatalos,
szolid mégis különleges!   



Egy elegáns szett átlátszó lüszteres kristály és telt fehér gyöngyből.  A karkötőt menyasszonyi ruhához is el tudnám képzelni, csak egy dekoratívabb medállal!  


 Az örök kedvenc: fekete-szürke-ezüst gyöngyök fekete bőrön... 

Szolíd, mégis dekoratív kis medál minden korosztály számára




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése