Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2013. március 1., péntek

Udvözlet Montrealból!


Itt vagyok már! Mármint itt Kanadában!!!
Egy cseppet hanyagoltam a blogírást. Biztosan megérted kedves olvasóm, ha leírom miért...
Az én drága kislanyoméknak kisbabája született! Bizony! Nagymama lettem. Ráadásul 5 héttel hamarabb, mint gondoltuk, de szerencsére minden rendben van! Ez az oka, hogy olyan kurtán-furcsán eltűntem a karácsonyi tortám után. Szerencsére idejében elkezdtem varrni a takarót, természetesen katicásat, hiszen Kate babának keszült! Terveztem még hozzá rácsvédőt a kiságyba, meg egy pelenkázo táskát is, de arra már nem volt idő. Jan 12-en született a kisunokám, én már 16-án itt voltam (február 1 helyett)! Át tudtam íratni a repülőjegyet, és repültem hozzájuk, amilyen hamar tudtam. A rácsvédő úgyis később kell majd, még most bőlcsőben alszik (hazudós vagyok, mert csak kellene ott aludnia, de bárhol masutt alszik, csak ott nem...). Áprilisban foglalja majd el a saját szobáját, kiságyát. Addigra elkészül minden, és elhozza a posta...
Lassacskán beáll a napirend, van egy kis időm a pihenésre, esetleg blogírásra... :-) Bár a szabad időnk nagy része azzal telik el, hogy csodáljuk őőőt!
A fotózás egyelőre nem nagyon tetszett neki, de majd lesz ő még fotogénebb is!!! 4 megjegyzés: