Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2012. május 5., szombat

Hétköznapi alkotások...


Húúú de hűtlen voltam! Már egy hónapja nem jelentkeztem! Húsvét után 2 héten keresztül rehabilitációs kezeléseken vettem részt. Ez félévente visszatérő műsor. Jót tesz, de nagyon kimerít… Persze az alkotás része az életemnek, úgyhogy nem volt hiány ebben sem. Fűztem néhány medált – hálám jeléül a gondos kezelésekért. 

A házi alkotások közül megmutatnám keresztlányom (Zita) névnapi tortáját: „japánkert ihlette” citromvarázs. A kandírozott citromkarikákat már régen megvettem erre az alkalomra gondolva, mert Zita minden névnapjára citromos tortát "rendel"!

Most egy kiállításra készülök. Megmutathatom „magam” - küldök hímes tojást, gyöngyöt, szalmát. Mézest nem, mert nincs "elfekvőben", és rövid a határidő a legyártásra…

5 megjegyzés:

  1. Hiányoltalak is!:)))Örülök neked.....és a szépségeidnek is. :)

    VálaszTörlés
  2. Szépséges medálokat fűztél!
    Tortád is jól mutat (imádom a citromosat)örült a keresztlányod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örült neki, sőt még azt is megette, amit a fiaméknak szántam, csak nem jöttek érte :-)

      Törlés
  3. Finomnak tűnik ez a tortácska!

    VálaszTörlés