Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2011. november 19., szombat

Gyöngyös nyakékem

Kicsit elmaradtam… Az egészségemmel is volt gond, ráadásul akadt egy kis másfajta kreatív feladat is, de ez egyelőre még titkos…
Bizony elcsábultam! Nem is akármennyire! Vettem japán gyöngyöt! Sokat! Jó ez a netes vásárlás, csak az a baj vele, hogy könnyen elszalad a ló az ember lányával! Most aztán a család összes nőtagja reszkessen, mert mindenki kapni fog tőlem valami gyöngyöset!

Egyelőre magamnak fűztem egy nyakéket. Valódi alkalmi darab! 



Lesz szép ruhám is, és ez pedig azon lesz díszcsat.

Még a fiam is el volt ájulva tőle! Pedig ez nagy szó! Nem egy áradozós fajta!
Ez pedig egy elrontott… 

Mikor a második háromszöget fűztem, az elején elszámoltam, így kisebb lett, mint a másik. Ezt viszont már csak akkor vettem észre, amikor már majdnem készen volt! Így lett belőle egy pici medál. Ugye ennek is örül majd valaki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése