Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2011. április 1., péntek

Egy kis másfajta kreatívkodás

Nem különösebben szeretem a dekupázs technikát, főleg, ha öncélú. Most azonban egyszerű, gyors, dekoratív technikára volt szükségem köszönő ajándék készítéséhez. A dekupázs pont ilyen. Receptes füzetecskéket készítettem. Kedvenc receptjeimet saját készítésű fotókkal együtt színesben nyomtattam ki, egy egyszerű gyűrűs füzetbe lefűztem őket, fűztem közéjük üres lapokat, hogy kedve szerint bővíthesse aki kapja. Nyers színű vászonra textildekupázs ragasztóval felragasztottam a kivágott szalvéta egyetlen rétegét, száradás után átvasaltam. Megvarrtam a borítókat, alábéleltem egy filcréteggel, kicsit megsteppeltem.

Úgy láttam, örültek neki!

4 megjegyzés:

  1. Meghiszem azt! gyönyörűek!:))

    VálaszTörlés
  2. Köszi Marcsi, hogy így figyelsz rám!

    VálaszTörlés
  3. Ezek az ajándékok nagyon szépek, Katyi gratulálok!! Szívesen elfogadnék én is egyet közülük:))Hiába, aki kreatív ott nincsenek határok:))

    VálaszTörlés