Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2018. március 27., kedd

Tavasz...

Nem emlékszem ilyen tavaszra... Bár öt évvel ezelőtt nagy hó volt március közepén, de nem tartott sokáig! (Vagy csak szépülnek az emlékek...?) A lényeg, hogy hóesést látva az ablakból nem nagyon volt hangulatom hímes tojást írni... Még szerencse, hogy a hűséges és az új vásárlóim bíztak a tavaszi ünnep eljövetelében és idejében megrendelték a hímeseket! 
Természetesen ahogy megéreztem a meleg viasz illatát máris tavaszt éreztem, és nagy boldogsággal írtam egyiket a másik után.

Ismét a piros tojás volt a legkapósabb, ...

azért a többit is igényelték nagy örömömre!

Most már saját örömömre alkotok. Kicsit kilépek a komfort zónámból és más nemzetek mintáit is kipróbálom!

Megmutatom, de csak pár nap múlva!

Addig is látogassatok meg március 29-én a Makói József Attila Múzeumban 9-12-ig ott mutatom meg, hogyan is készülnek a hímeseim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése