Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2016. március 25., péntek

Eljött az ünnep!

Egyelőre letettem, sőt el is pakoltam az írókát, tojást, viaszt, festőlevet. Már régen -vagy talán még sosem - voltak ilyen népszerűek a tojásaim! Igen, büszke vagyok erre! Nem csak azért öröm ez nekem, mert az én munkámat dicséri, hanem azt látom, hogy egyre nagyobb becsülete van a hagyományos kézműves termékeknek! Nem sok, csak egy néhány tojás, de az legyen szép, míves, hagyományos! A legkedvesebbek számára!

Most átvedlek háziasszonnyá, és én is szeretteimnek kedvezek. Menü összeállítva, elkészítés megosztva a húgommal, és a terített asztalnál a hagyomány szerint egy tojást annyi felé vágunk, ahányan ülünk az asztalnál, hogy mindenki hazataláljon!

Minden olvasómnak kellemes, boldogságos ünnepet kívánok szerettei körében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése