Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2014. február 18., kedd

Kirándulás egy struccfarmra



Ma „kirándultunk”! A Hungarikum fesztiválon megismerkedtem egy strucctenyésztő családdal. Eltették a névjegyem, és néhány telefonbeszélgetés után ma került sor arra, hogy meglátogassuk a strucc farmot. Amellett, hogy nagyon vágytam újabb „alapanyagra”, kíváncsi voltam a madarakra, „akik” ezeket a csodás tojásokat produkálják…
 Hát nem édes pofa?
Nagyon belemelegedtem a fotózásba, de mivel csak a telefonom volt nálam, Mária figyelmeztetett, hogy ne menjek ennyire közel, mert pillanatok alatt kikapja a kezemből a telefont (fehér is, csillog is...) ráadásul azonnal le is nyeli. Nem a telefonomat sajnálná, hanem a madarat! Megértem!!!


Őket már tisztes távolból fotóztam...

 Ők még csak 3 hónaposak, de már bámulatos a méretük!

Még násztánc bemutatót is kaphattunk!

Legnagyobb örömömre nem csak struccokat, hanem emukat is láthattam! 


Igaz, az ő tojásaikból csak törötteket mondhatok a magaménak, de valami csodásak még így is! Majd kitalálom, mi legyen velük! Medálnak nagyon törékeny, de már motoszkál bennem néhány ötlet!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése