Mit várhatsz ezen az oldalon?

A tojásdíszítés lehetőségei kimeríthetetlenek. Én legszívesebben a hagyományoknál maradok. Leírok mindent szép sorjában, amit erről tudok. Ha közben eszembe jut valami dekorációs ötlet vagy egy jó recept, azt is megosztom veled! Aratás idején szalmát gyűjtünk, aratódíszt fonunk, szalmacsillagot készítünk - eláll karácsonyig! Azután mézest sütünk. Közben, ha ráérünk varrunk ezt-azt, gyöngyöt fűzünk.

Érdekel? Tarts velem!

2011. május 16., hétfő

Makó Expo

Az Ipartestület standját díszítették a hétvégén a tojásaim, és Ági barátnőm hímzései - többek között. El is nyertük a fődíjat mi mindannyian együtt. Vasárnap délután kiültem bemutatózni. Sok kedves érdeklődő volt. Felnőtt és gyerek egyaránt. A gyerekek többsége azt sajnálta, hogy ő nem vehette kezébe az írókát. Most nem volt erre sem hely, sem lehetőség...
A háttér
A tyúktojások még itthon az asztalon:

Ahhoz képest, hogy a csajos bulin 5-6 tojásom maradt, szép kis kupac. Nem?

4 megjegyzés:

  1. Szombaton megcsodáltam, gyönyörű volt mind egytől egyig! sajnos másnap nem tudtam kimenni, vendégeim voltak:)

    VálaszTörlés
  2. Mi meg szombaton vendégeskedtünk... Majd legközelebb. Örülök, ha tetszett :-)

    VálaszTörlés
  3. De kár h. nem találkoztunk, mi szombaton voltunk kinn a gyerekekkel meg Marcsival meg Timivel meg Macussal meg Böböcéék is voltak, de olyan hangzavar volt, h. nem időztünk a standoknál, így nem is láttam a gyönyörű tojásokat rendesen. Na majd legközelebb. Nem hagyjuk ki, az biztos.

    VálaszTörlés